Sivut

sunnuntai 28. elokuuta 2011

Hatanpään arboretum

Kävimme Hatanpään arboretumissa viikonloppuna ja otin superihania kuvia ruusuista. Erityisesti jäi mieleen keltaiset ihanat ruusut ja Nostalgia-ruusu Augusta Luise. Joissain oli erityisen hyvä, hienostunut tuoksu. Jotkut kukista olivat samettisen kauniita ja toiset kuin vesiväreillä siveltyjä.
3 kommenttia:

 1. Hei kaikki Puutarha Ystävät!
  Olen haaveillut löytäväni listan jossa suomalaiset puutarhablogit löytyisivät kasvuvyöhykkeet mukaan. Siitä olisi hyötyä, etenkin meille haastavammilla vyöhykkeillä eleleville, mutta se olisi myös hauskaa ja opettavaista. Ja ehkäpä samalla vyöhykkeellä olevat puutarhablogistit voisivat innostua järjestäämään tapaamisia keskenään tai osaavat auttaa ja vinkata hyvistä tapahtumista. Tartu haasteeseen, lisää oma puutarhasi listaan oikean kasvuvyöhykkeen alle ja halutessasi laita linkki tälle sivulle omaan blogiisi!

  Linkki PUUTARHABLOGIT VYÖHYKKEITTÄIN LÖYTYY TÄSTÄ: http://karolinanpuutarha.blogspot.com/p/suomalaiset-puutarhat-kasvuvyohykkeen.html

  VastaaPoista
 2. Hei näin syssymmällä ole kokonaan unohtanut blogini seuraamisen. Ilahduin,kun löysin ehdotuksesi. Muutenkin tuo kasvuvyöhyke on aika tärkeä koko puutarhaharrastukselle, vaikka ilmasto onkin lämpenemässä pysyvästi.

  VastaaPoista
 3. Hei! Löysinpäs muitakin ruusuhulluja! Minä olen vasta hairahtanut ja opiskelemassa. Ajatella, että minäkin olen kerran tuolla Hatanpäässä käynyt, enkä ole ruusuja 'nähnyt'. En sillä tavalla. Silmäni ovat auenneet! Kiitos kauniista kuvista ja nimistäkin!

  VastaaPoista